3 thoughts on “Uuden sadon hunajaa saatavilla

  1. Saako hunajaa halvemmalla jos haen suoraan tilalta?. Juuri äsken hain kuusi purkkia Sokoksen S-marketista. Mulla menee sitä kaksi purkkia kuukaudessa. En tiedä käyttääkö muut, mutta mulla se menee pelkästään kahvin kanssa. 12vuotta olen nyt elokuussa sitä kahvin sekaan laittanut. Teidän hunajaa aina, jos sitä on ollut saatavilla. Huomasin vaan että hinta oli mielestäni noussut 5,90e/purkki. Ennen oli jotain 4,5e/purkki. Kiitos kuitenkin erinomaisesta tuotteestanne ja hunajaista kesän jatkoa 🙂

  2. Anteeksi siis 2000 vuoden elokuussa jätin normisokerin kahvista, eli siitä tulee 13vuotta. Ja jos lasken niin hunajaa on silloin mennyt teoriassa 312 purkkia.

  3. Taisin jo facebookissa vastata kysymykseesi, mutta laitetaan nyt tännekin. Kyllä sitä hunajaa tosiaan halvemmalla saa kun tulee tilalta hakemaan omaan purkkiin. Kannattaa ilmoittaa etukäteen että on tulossa, vaikka kyllä tilalla yleensä aina joku on paikalla.
    Hinta on tosiaan noussut. Osaksi koska viime kesä oli niin heikko hunajavuosi Suomessa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s